pofta buna

Prajitura cu caise

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Aluatul: 2 oua, 80 g de unt, o cutie cu iaurt, 1 ½ lingurita bicarbonat, 2 cani de faina, 1 ½ cana de zahar, vanilie, o lingurita zeama sau sare de lamiie.
Umplutura: 800 g de caise

Mod de preparare
Intr-un castron curat, frecati zaharul cu untul pina obtineti o crema. Adaugati apoi ouale pe rind, iaurtul, aromele, bicarbonatul stins in putina apa cu sare de lamiie si faina. Ungeti tava cu unt sau ulei. Coaceti compozitia la foc iute 5-7 minute, scoateti tava, puneti caisele taiate felii si dati din nou la cuptor pina cind prajitura se rumeneste potrivit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: