pofta buna

Placinta Corina

Posted on: noiembrie 8, 2008

Ingrediente si preparare
Aluatul
400 g faina, 250 g margarina, 2 galbenusuri, 150 g zahar, 2 linguri cacao, 1 lingurita bicarbonat.
Se amesteca bine si se imparte în 2 jumatati care se baga in frigider cat timp se prepară crema.

Crema
1 Kg branza de vaci, 250 g zahar, 1 vanilie, 2 galbenusuri, 2 linguri de gris;
Dupa ce se amesteca, se adauga cele 4 albusuri batute spuma.

Preparare
Se scoate o jumatate de aluat din frigider si se rade pe tavă. Se pune crema care se intinde si apoi se rade cealalta jumatate de aluat. Se baga la cuptor pana se coace.

Glazura :
9 linguri de zahar, 2 linguri cacao, 3 linguri ulei, 3 linguri apa clocotita. Se adauga dupa ce se scoate din cuptor.

Lasă un comentariu