pofta buna

Budinca de taitei cu sunca afumata

Posted on: noiembrie 10, 2008

Ingrediente
500 g taitei, 1 lingura untura, 250 g sunca afumata, 1 pahar smantina, 2 oua, 1 lingura de pesmet, sare.

Mod de preparare
Se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu untura, cu sunca taiata marunt, albenusurile, albusurile batute spuma si cu smintina. Se unge o forma cu untura, se presara cu pesmet i se toarna compozitia. Se rumeneste la cuptor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: