pofta buna

Vin cald sicilian

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente:

Coaja a doua portocale mari1
1 litru vin vechi
200 g zahar
Scortisoara,
Felii lamaie

Mod de preparare:
Cojile de portocala se incalzesc bine in cuptor, se pun intr-un vas si se toarna vinul, se adauga zaharul si scortisoara. Se pastreaza o zi, apoi se incalzeste din nou.

Servire:
Se serveste in pahare cu o felie de lamiie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: