pofta buna

Turta cu cacao

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
6 oua, 200 g zahar, 200 g unt, 50 g cacao, 150 g faina, 100 g nuci, 30 ml rom, o lingurita praf de copt, un plic de zahar vanilat.

Mod de preparare
Se pregateste o tava mare de cca. 40 cm, unsa cu margarina solida tapetata cu faina. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos, zaharul vanilat si romul se bate in continuare pina cind se intareste din nou. Se pun apoi galbenusurile si untul topit se amesteca prin rasturnare de 4-5 ori se adauga faina, cacaua, praful de copt. Se amesteca pina se incorporeaza toate ingredientele. Compozitia se desarta in tava si se niveleaza de-a lungul tavi. Tava se introduce in cuptor si se lasa 30 min., prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se taie in diferite forme.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: