pofta buna

Tort lica

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
Rahat (400 g), unt (100 g), lamiie (1), foi Lica (1 pachet).

Mod de preparare
Se pune rahatul la foc moale cu o lingura de apa, pina se inmoaie. Se ia de pe foc, se adauga untul si se amesteca. Se pune coaja de lamiie, zeama si pulpa de lamiie. Se freaca totul. Se da la rece.
Cu aceasta compozitie se ung foile Lica, se aseaza una peste alta pe un platou si cu o greutate deasupra, pentru a se presa bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: