pofta buna

Tort de ciocolata si portocale

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
Unt (125g), oua (4), zahar pudra (125g), faina (60g), ciocolata (100g), coaja rasa de lamaie.

Mod de preparare
Se freaca untul spuma, se adauga pe rand cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa pe marginea masinii. Se mai adauga coaja rasa de lamaie si cele 4 albusuri batute spuma. Se coace intr-o tava unsa bine cu unt. Cand s-a racit, se taie in doua si se umple cu dulceata de portocale. Pe deasupra se rade o bucatica de ciocolata, presarand toata suprafata tortului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: