pofta buna

Spaghete milaneze

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
250 g de spaghete, 4 linguri de unt netopit, 150 g de sunca sau costita, 150-200 g de ciuperci, 6 linguri de smintina, 2 galbenusuri, 6 linguri de cascaval, sare si piper

Mod de preparare
Intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care ati pus si o lingurita de sare, puneti la fiert spaghetele. Adaugati o lingura de ulei sau de unt, pentru ca acestea sa nu se lipeasca intre ele. Dupa 20 de minute de clocote mici, macaroanele sint gata. Luati-le din vas cu o strecuratoare, tineti-le 3 minute sub jet de apa rece si lasati-le apoi sa se scurga. Separat pregatiti ciupercile astfel: spalati-le foarte bine, stropiti-le cu putina zeama de lamiie, apoi tocati-le fin si inabusiti-le putin in unt. Dupa 10 minute, cind lichidul lasat de ciuperci a scazut, combinati ciupercile cu macaroanele. Adaugati in acelasi vas sunca taiata in cuburi mici, smintina, sarea si piperul dupa gust. Lasati vasul in cuptor, cu focul mic, 10 minute. Luati vasul la o parte si cind compozitia s-a mai racit, puneti unul cite unul galbenusurile, combinate cu cascavalul ras. Dati din nou vasul la cuptor, dar numai pentru 5 minute. Se poate servi imediat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: