pofta buna

Spaghete cu sos de rosii si ciuperci

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
250 g ciuperci champignons, mici, 1 ceapa, 3 l.s. unt, 5-6 l.s. frunze de patrunjel, taiate marunt, 500 g rosii taiate bucati (din conserva), sare, piper negru macinat, putin zahar, 400 g spaghetti, 3 l.s. parmezan proaspat ras

Mod de preparare
Ciupercile se taie in fasii inguste. Ceapa se curata si se taie in cuburi.
Ceapa, ciupercile si patrunjelul se calesc in 1+1/2 lingura de unt aproximativ 5
minute.
Se adauga rosiile, se condimenteaza totul cu sare, piper si zahar. Sosul se
lasa 1/4 ora sa fiarba sub capac. In acest timp se fierb spaghetti 10-12 minute, apoi se lasa sa se scurga, se amesteca cu restul de unt si in final cu sos. Inainte de servire se presara cu parmezan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: