pofta buna

Serbet de trandafiri

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
1 kg zahar, 1/2 l apa, 100 petale de trandafiri pentru dulceata, 15 ml zeama de lamiie.

Mod de preparare
Petalele de trandafiri, curatate de partea alba, se freaca cu zeama de lamiie.Siropul se fierbe tot timpul acoperit, altfel se vor forma cristale pe margine, iar cind se va raci, se vor forma si la suprafata.Cind se freaca si se taie, se stropeste cu sucul de trandafiri, stors bine prin tifon.Serbetul va avea culoarea roz.Se poate colora mai intens cu colorant alimentar rosu (2-3 picaturi).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: