pofta buna

Rosie’s

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente

10 ml lichior de portocale
40 ml Campari
80 ml suc de grepfrut
Vin spumos
1 felie de portocala

Mod de preparare
Se amesteca intr-un pahar lichiorul, Campari si sucul si se umple paharul cu vin spumos. Se orneaza cu felia de portocala.
Sugestie
Lichiorul amar, italian, Campari este un aperitiv clasic. Se bea, de exemplu, inainte de masa, cu gheata, cu o felie de lamaie si se umple paharul cu sifon sau biter de lamaie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: