pofta buna

Rafaello (cu nuca de cocos si zahar pudra)

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
200 g unt, 150 g zahar pudra, 150 g lapte praf, 100 g nuca de cocos

Mod de preparare
Se amesteca untul cu zaharul pudra si laptele praf foarte bine pina se obtine o pasta fina, apoi se pune si nuca de cocos. Se ia din aceasta compozitie cu o lingurita si se fac cu mina Rafaello (forme sferice potrivite). La fiecare Rafaello se pune in mijloc o aluna decojita sau esenta de migdale. Se tine la rece, inainte de servire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: