pofta buna

Portocale zaharisite (pentru ornat torturi)

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
Sirop de zahar bine legat, miez de portocale, desfacut in felii

Mod de preparare
Luati fiecare felie de portocala cu o scobitoare si scufundati-o in siropul fierbinte. Astfel „imbracate”, puneti-le pe o tava in cuptorul caldut si lssati-le sa se usuce. A doua zi repetati operatia, imbracind miezul de portocale cu alt strat de sirop, a treia zi din nou si lasati-le sa se usuce in cuptorul cald. Pastrati-le in borcane ermetic inchise.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: