pofta buna

Pepeni murati

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
Pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean

Mod de preparare
Alegeti pepeni mici, care nu se mai coc, verificati sa nu fie loviti si mucegaiti. Spalati-i si puneti-i in borcane, intercalind printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si hrean. Pentru fiecare litru de apa puneti 25 g de sare. Fierbeti saramura, lasati-o sa se raceasca, turnati peste muraturi si legati cu celofan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: