pofta buna

Penne siciliene

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
500g paste Penne, 150g piept de pui, 150g bacon, 150g ciuperci,ulei, masline, smantana, mozarela.

Mod de preparare
Se toaca julien o jumatate piept de pui, se taie julien costita afumata, se taie ciupercile, un catel usturoi si masline. Toate se calesc in ulei de masline cu sare, piper, sos de rosii(rosii decojite) si 3 linguri de smantana fluida (cea tare se branzeste). Se rastoarna peste sos pastele fierte si scurse. Se presara parmesan ras, se amesteca si se da la cuptor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: