pofta buna

Penne alla carbonara

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
200 g paste fainoase „Penne”, sare, 100 g slanina afumata(„Parcetta”), 2 l.s. ulei de masline, 75 ml vin alb sec, 2 oua, 30 g cascaval ras („parmezan”), piper proaspat macinat

Mod de preparare
Pastele fainoase se fierb in apa sarata si se lasa sa se scurga. In acest timp se taie slanina in cuburi mari si se prajeste in ulei. Se stinge cu vin alb, apoi se lasa sa fiarba cateva minute. Intr-un castron se amesteca ouale cu cascaval, sare si piper. Se amesteca sosul cu slanina, apoi se adauga ouale, cascavalul si pastele fainoase. Deasupra se presara piper.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: