pofta buna

Paste umplute cu ardei gras si urda

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
3 ardei grasi, rosii, taiati in doua si curatati de seminte, 150 g urda, 150 g branza de vaci, proaspata, 150 g parmezan, ras, 500 g paste in forma de scoici mari, 350 ml smantana, 100 ml lapte, 1 legatura ceapa verde, taiata segmente mari

Mod de preparare
Coaceti ardeii pe un gratar incins, puneti-i intr-o oala acoperita cu capac, pentru a se decoji usor, si lasati-i sa se raceasca.
Curatati ardeii de coaja si puneti-i impreuna cu urda, branza proaspata de vaci si jumatate din cantitatea de parmezan intr-un mixer si maruntiti totul cat mai omogen. Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj si apoi scurgeti-le bine. Umpleti fiecare „scoica” cu amestecul de branza si asezati-le intr-un vas rezistent la cuptor, intr-un singur strat.
Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grdC. Bateti restul ingredientelor si potriviti de sare si piper. Turnati amestecul peste paste si dati la cuptor timp de 20-25 de minute. Serviti pastele fierbinti cu salata verde.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: