pofta buna

Parfe de ciocolata

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
300 g zahar, 100 g ciocolata, 4 galbenusuri, 250 ml lapte, 250 g frisca batuta

Mod de preparare
Se topeste ciocolata in laptele fiert, apoi se adauga zaharul. Separat se freaca galbenusurile si se toarna, cate putin, ciocolata toptia in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pana ramane pe lingura, apoi se da la rece. Se amesteca cu frisca si se toarna in cupe care se pun la frigider.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: