pofta buna

Pandispan

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
8 oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina.

Mod de preparare
Se aprinde cuptorul, se pune la foc mic si se unge o tava mare de cuptor, care apoi se tapeteaza cu faina sau cu hartie pergament. Se separa ouale si incepem prin a bate albusurile, intr-o forma mare, pana ce devin o spuma tare, se adauga zaharul batand mereu, apoi galbenusurile unul cate unul, se amesteca si se pune faina, care se inglobeaza amestecand de sus in jos. Se toarna compozitia in tava si se da la cuptor la foc mic cam o ora. In prima jumatate de ora nu se deschide cuptorul. Se incearca prajitura daca s-a copt cu o scobitoare: daca este coapta, scobitoarea iese curata. Se scoate din tava cat este calda, se lasa sa se raceasca si se taie cuburi care se servesc simple sau cu crema de vanilie sau de ciocolata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: