pofta buna

Mic dejun Egg Nogg

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente

30 ml coniac
30 ml curacao albastru
10 ml sirop de zahar
60 ml lapte
1 ou
3 cuburi de gheata

Mod de preparare
Toate ingredientele se agita puternic intr-un shaker. Bautura se strecoara intr-un pahar inalt.
Sugestie
Egg Nogg se bea cald sau rece, in functie de anotimp. Contine intotdeauna lapte sau smantana. In cazul bauturilor reci se agita prima data galbenusul, zaharul si spirtoasele intr-un shaker, se strecoara totul intr-un pahar si acesta se umple cu lapte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: