pofta buna

Mere coapte

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
5-8 mere

Mod de preparare
Merele necuratate de coaja se spala, li se scoate cotorul cu o rondea, avind grija sa nu se sparga la baza si se aseaza intr-o cratita, pe felioare de franzela de 1 cm grosime unsa bine cu unt in fiecare mar se pune cite o lingurita de zahar, 1/2 lingurita cu unt si un virf de cutit de scortisoara. Cratita se introduce in cuptor si se lasa 20-30 min pina se moaie merele. Se servesc calde sau reci presarate cu zahar si vanilie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: