pofta buna

Lichior de zmeura

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
1 kg zmeura, 1 l rachiu alb, 100 ml rom, 500 g zahar, vanilie.

Mod de preparare
Zmeura se pune impreuna cu zaharul intr-o damigeana de 3 l, care se tine 5-6 zile la caldura, agitindo zilnic pina se topeste zaharul; se pun apoi, rachiul alb, romul si vanilia. Damigeana se scutura bine si se inchide ermeticcu un dop. Se lasa la rece 2-3 saptamini, apoi lichiorul se filtreaza si se poate consuma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: