pofta buna

Lichior de vin rosu

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
1 l vin rosu aromat, 500 ml rom, 600-800 g zahar, vanilie.

Mod de preparare
Zaharul se dizolva in vin si se infierbinta fara sa fiarba in clocote.Cind se ia de pe foc, se adauga zaharul vanilat si, cind s-a racit, romul, amestecind bine.Se toarna in sticle care,apoi, se astupa ermetic cu dop.Se poate consuma imediat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: