pofta buna

Inghetata de rom

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
Oua (3), zahar pudra (160g), lapte nefiert (400g), rom (3 linguri), zahar vanilat (1 praf).

Mod de preparare
Galbenusurile, zaharul si vanilia se freaca bine cu lingura de lemn timp de 5 minute. Se adauga laptele rece si vasul se pune la baia marina, amestecand in continuare, pana cand compozitia s-aingrosat. Se ia de pe foc, se toarna intr-un castron de portelan amestecand pana se raceste crema. Dupa ce s-a racit se incorporeaza albusurile batute tare si romul. Se toarna apoi in caseta si se da la frigider.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: