pofta buna

Inghetata de piersici

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
500 g de piersici, 5 dl de lapte, 100 g de zahar, 20 g de faina, un plic cu zahar vanilat.

Mod de preparare
Zaharul si faina se pun la fiert cu laptele si se fierb pana devin ca o crema consistenta. Se ia de pe foc si se raceste. Fructele se curata de coaja si se zdrobesc cu furculita sau in robotul de bucatarie si se amesteca cu crema. Se toarna in forme si se dau la congelator. Se servesc cu cate o felie de piersica deasupra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: