pofta buna

Inghetata de alune cu ciocolata

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
Zahar tos (150g), oua (3), lapte (1/2l), alune (100g), ciocolata rasa (2 batoane).

Mod de preparare
Ouale intregi, zaharul si laptele, puse intr-un vas, se bat cu telul 3 minute, dupa care se pune vasul la baia marina amestecand pana cand se ingroasa crema. Se ia de pe foc, se adauga alunele, ciocolata rasa si se amesteca pana cand se raceste. Se toarna in caseta si se da la frigider.

Servire
Se serveste simpla sau cu frisca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: