pofta buna

Gris cu lapte

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
1/2 l lapte, 30 g zahar, 30 g gris, zahar vanilat.

Mod de preparare
Intr-o craticioarade 1 l se pune laptele , impreuna cu zaharul vanilat. Cratita se aseaza pe foc mic si cind laptele clocoteste se adauga grisul in forma de ploaie, amestecind continu ca sa nu se formeze cocoloase, se lasa sa fiearba cac 10 min. Grisul este moale, dar daca se raceste putin, se va ingrosa. Grisul se toarna n cupe si se serveste cald sau rece cu diferite siropuri, dulceturi, gemuri si se adauga numai la rece.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: