pofta buna

Gogosari umpluti

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
1 ½ kg de varza, 200 g de morcovi si telina, 150 g de ceapa, 100 g de ardei gras, 150 ml de ulei, o foaie de dafin, frunze de telina, cimbru, marar, 1/2 lingurita de piper macinat, sare, otet, 25 de gogosari

Mod de preparare
Tocati varza si puneti-o intr-un vas cu 30 g de sare. Tocati ceapa, dati pe razatoare zarzavatul si caliti-l in ulei 1-2 minute, dupa care adaugati ardeiul gras taiat si varza bine stoarsa. Amestecati totul, puneti condimentele si lasati compozitia pe foc 5 minute. Umpleti gogosarii, acoperiti-i cu rondele subtiri de telina sau de morcovi si puneti-i in borcane. Otetul cu apa, sare si zahar (20 g) fierbeti-l in citeva clocote. Cind s-a racit, turnati-l peste gogosari si legati cu celofan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: