pofta buna

Galuste pentru papricas de pui sau miel cu smintina

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
Un ou mare (60 g), 150 g faina , 50 g unt, 100 ml apa, sare.

Mod de preparare
Untul moale se amesteca cu oul intreg si cu 50 ml apa;se adauga apoi faina, si se freaca cu dosul furculitei, ca sa nu se formeze cocoloase, adaugind treptat si restul de apa.Daca oul a fost mai mic, se adauga o lingura cu apa.Galustele se fierb, cum s-a aratat in reteta precedenta, intr-o cratita de 3 l, ca sa aiba suprafata mai mare.Vor rezulta 30-35 galuste care vor fi putin mai tari decit primele.Se fierb 20 minute, apoi se scot cu spumiera si se pun in sos.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: