pofta buna

Friganele

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente:
Oua (2), faina (3 linguri pline), lapte (1 pahar), sare (un virf de cutit).

Mod de preparare
Se freaca ouale cu sarea, dupa care se adauga, treptat, faina, amestecind incontinuu, pentru a nu se forma cocoloase. Se subtiaza aceasta compozitie, turnind cite putin lapte, pina se obtine un aluat mai gros decit cel de clatite. Intr-un vas mai adinc se incinge grasime. Cind este bine infierbintata, se ia cu o lingura din compozitie si i se da drumul in vas. Se pun toate friganelele, una dupa alta, si se prajesc pe ambele parti.
Se servesc calde alaturi de legume sotate in unt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: