pofta buna

Crema pentru cremes

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
850 ml lapte,2 budinci vanilie,9 linguri de zahar,3 oua

Mod de preparare
Budinca, 6 linguri de zahar si 850 ml lapte se fierb pana se ingroasa, apoi se pun 3 galbenusuri frecate cu 3 linguri de zahar si se mai fierb 3 minute. Albusele se bat spuma tare si se incorporeaza usor in crema firbinte. Se lasa la racit.

Servire
Se coc doua foi pe dosul tavii. Pe prima foaie se pune toata crema rece. A doua foaie se taie pe masa cuburi si se pune peste crema. Se presara zahar pudra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: