pofta buna

Cornulete cu alune

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
Alune macinate (250g), zahar pudra (250g), faina (2 lingurite), ou (1), ciocolata amaruie (50g), unt (25-30g).

Mod de preparare
Se freaca bine toate ingredientele de mai sus. Aluatul obtinut se ruleaza pe planseta pesarata cu faina, se acopera si se lasa sa se odihneasca 30 de minute. Se taie apoi bucatele egale si se formeaza cornulete, care se coc in tva presarata cu faina, la foc mic 15-20 minute, pentru a nu-si schimba culoarea. Dupa ce se racesc, se trec capetele cornuletelor prin glazura. Glazura se face din ciocolata rupta bucatele, topita pe aburi, la care se adauga untul. Se lucreaza fara sa se ia de pe aburi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: