pofta buna

Cocteil cu inghetata de vanilie si alune

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente:

1 l lapte
100g alune
400g inghetata de vanilie
250 ml votca

Mod de preparare:

Se fierbe laptele. Cind clocoteste, se pun alunele prajite, decojite si
pisate in pilita. Se ia laptele de pe foc si se lasa acoperit o ora.

Servire:

Se serveste rece, in pahare de cocteil, in care se pune cite o lingura de
inghetata si votca (circa 40 ml) si se amesteca.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: