pofta buna

Clatite cu ciuperci

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
Ciuperci, sunca, oua, faina, lapte, unt, cascaval

Mod de preparare
Pregatiti un aluat obisnuit de clatite din 4 oua, faina, lapte. Lasati-l sa se odihneasca si intre timp faceti umplutura astfel: tocati foarte marunt 250 g de sunca slaba si taiati 250 g de ciuperci. Caliti in putina grasime sunca, apoi adaugati ciupercile amestecind continuu. Pentru ca umplutura sa se lege, puneti 2-3 linguri de ciulama (unt, lapte, faina fiarta 2-3 minute). Pregatiti foile de clatite, umpleti-le si asezati-le intr-un vas de Jena cu putin unt. Deasupra radeti putin cascaval, adaugati citeva cuburi mici de unt si dati la cuptor cu foc mic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: