pofta buna

Biscuiti de ciocolata

Posted on: Noiembrie 9, 2008

Ingrediente
margarina (125 g), zahar pudra (175 g), faina (280 g), oua (1), bicarbonat (1 virf de cutit), lapte (4 linguri), ciocolata amaruie, sare (1 virf de cutit).

Mod de preparare
Se freaca margarina cu zaharul. Cind compozitia devine spumoasa, se adauga oul intreg, sarea, bicarbonatul dizolvat in citeva picaturi de otet, laptele si ciocolata topita intii pe aburi sau cacaua amestecata cu citeva lingurite de lapte clocotit, atit cit sa se obtina o pasta groasa. Faina se adauga la sfirsit. Se framinta coca si se da la rece pina cind se intareste. Se intinde o foaie subtire de 6-7 mm, pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme. Resturile de aluat se aduna, se intind din nou si se taie la fel. Se aseaza pe o tava presarata cu faina si se coc la foc potrivit 10-15 minute. Se dau calzi prin zahar vanilat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: