pofta buna

Trufe

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
1 lingura esenta de cafea rece, 1 galbenus de ou crud, 250 g zahar pudra, 250 g unt, 3 galbenusuri rascoapte date prin sita, cacao

Mod de preparare
Se freaca bine zaharul cu untul si galbenusul crud, se adauga o lingura de esenta de cafea naturala foarte concentrata si bine strecurata, apoi cele trei galbenusuri rascoapte. Se amesteca totul foarte bine. Se pune pe o farfurie cacao si se tavalesc prin ea cocoloase luate cu lingurita din compozitie. Se asaza cocoloasele in forme speciale de hirtie. Se pot aseza si pe o farfurie cu ciocolata granulata Se pastreaza la rece.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: