pofta buna

Tort Albina (foi miere)

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Blat: 4 oua, 40 g miere, 1 virf bicarbonat si faina cit cuprinde
Crema: 250 g unt, 250 g zahar, 500 ml lapte, 3 linguri faina, coaja si zeama de la o lamiie mare

Mod de preparare
Blatul: Se amesteca toate ingredientele pina se obtine un aluat potrivit de moale din care se fac 4 foi care se coc pe fundul cratitei.
Crema: se desface untul cu lingura. Separat se amesteca faina cu putin lapte. Se pune la foc si se continua adaugarea laptelui, amestecind continuu pana se obtine o pasta consistenta. Dupa racire se adauga si untul desfacut, se freaca totul bine si se pune zeama si coaja de lamiie. Se incalzeste usor putina miere care se toarna deasupra tortului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: