pofta buna

Supa de usturoi

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Catei de usturoi (24), piine neagra (10 felii subtiri), brinza telemea (100g), ulei de masline (2 linguri), cimbru, cuisoare, sare, piper.

Mod de preparare
Se fierb in 2 litri de apa timp de 20 minute usturoiul, o crenguta de cimbru, cu cuisoare, o lingurita de sare si un praf de piper. Feliile subtiri de piine se taie in patratele mici, se acopera cu brinza rasa si cu uleiul de masline si se lasa intr-o tava in cuptor, citeva minute, pina se topeste brinza. Se aseaza apoi in castronul cu supa si se toarna peste ele supa strecurata.

Servire
Se serveste calda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: