pofta buna

Supa de mazare

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Pentru 500 g carne se iau 250 g mazare, 200 g zarzavat (morcov, patrunjel) si ceapa, 2 linguri unt

Mod de preparare
Se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la muiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si ceapa, spalate si curatate, se taie in cuburi mici se prajesc usor in unt si se pun in supa cu 15-20 minute inainte de a servi. Se adauga sarea.

Servire
La supa de mazare se poate adauga sunca sau piept de porc afumat. De asemenea, se poate servi cu mici cuburi de piine alba prajite in putin unt.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: