pofta buna

Supa concentrata de carne

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente:
1 kg. carne de vaca, zarzavat de supa, 100 gr. unt, o lingura faina, 3-4 cartofi cartofi, chimen, boia, usturoi, sare, crutoane de pine

Mod de preparare
Din 1/2 kg. de carne si zarzavat se pregateste o supa foarte concentrata care se strecoara. Rasolul va putea fi folosit la pregatirea altei mincari. Cealalta 1/2 kg. de carne se taie in bucatele, care se vor praji usor in unt. Se adauga sare, boia, chimen, un catel de usturoi, iar dupa ce se amesteca totul bine se adauga in supa concentrata. Se lasa sa fiarba totul aproape o ora adaugindu-se apoi cartofii taiati in cuburi.

Servire
Se serveste cu crutoane de piine prajita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: