pofta buna

Supa ardeleneasca de pui

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Un pui, patru cartofi, trei morcovi, o ceapa medie, o radacina de pastarnac, 200 gr. fidea, un pahar de lapte pentru servit.

Mod de preparare
Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati dar intregi, ceapa curatata, netaiata si pastarnacul. Se acopera si se lasa la fiert cca. o ora spumand din cand in cand. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.

Servire
Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire in apa condimentata cu putina „Vegeta”, se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smantana dupa gust (optional).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: