pofta buna

Sos de smantana cu mustar si rosii

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Smintina (200 g), mustar (100 g), oua fierte (2), lamiie (1), sos de rosii (1 cescuta), tarhon (1 lingurita), patrunjel (1 lingura), sare, piper.

Mod de preparare
Intr-un castron se freaca mustarul cu smintina pusa treptat, pine se omogenizeaza. Se adauga ouale tocate marunt, sosul de rosii, zeama de lamiie si verdeata; se amesteca bine, apoi se potriveste de sare si piper.

Servire
Se serveste la rasol, colturasi cu carne sau salate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: