pofta buna

Sos de rosii (pt chiftele de cartofi, legume si altele)

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
1/2 pahar bulion de rosii, 1/2 lingura faina, 1/2 radacina de morcov si 1/2 radacina de patrunjel, 1/2 ceapa, 1 lingura unt

Mod de preparare
Zarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugind faina in timpul prajitului. Dupa aceea se pune bulion de rosii, se amesteca, se subtiaza cu apa sau cu supa de carne si se fierbe la foc mic 5-10 minute. Cind sosul este fiert se da prin sita, se sareaza dupa gust, se adauga o bucatica de unt proaspat si se freaca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: