pofta buna

Sarlota de ciocolata

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Zahar pudra (200 g), unt (200 g), ciocolata (200 g), zahar vanilat (2 pachetele), migdale sau nuci (100 g), lamiie (1), tablete de ciocolata (2), smintina (3 pahare).

Mod de preparare
Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat. Amestecul se freaca cu o lingura de lemn, pina se obtine o crema omogena. Migdalele taiate extrem de fin, sunt amestecate cu zaharul pudra si sucul unei lamii. Acest amestec se intinde peste crema. Intr-o craticioara pe foc foarte mic se pun la topit cele 2 tablete de ciocolata. Se ia ciocolata de pe foc, se lasa sa se raceasca, apoi se toarna incet peste smintina, amestecindu-se continuu pina se obtine o crema consitenta. Se toarna peste restul compozitiei si se pune castronul in frigider peste citeva ore.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: