pofta buna

Salam de biscuiti I

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
900 g lapte, 1 kg biscuiti, un pachet de margarina, 11 linguri cu varf zahar, 5 linguri cu varf cacao, 3 sticlute de esenta de rom, 800 g rahat

Mod de preparare
In timpul fierberii laptelui se pune pachetul de margarina cu zaharul si se amesteca pana se topeste. Se da vasul deoparte de pe foc si se pune cacaoa si se amesteca pana se dizolva bine, dupa care se mai da o data in clocot. La sfarsit se adauga esenta de rom si se amesteca lichidul. Separat, intr-un vas mai mare se rup biscuitii bucati potrivite se taie rahatul si apoi lichidul fierbinte se rastoarna peste biscuiti si rahat(se pot pune si stafide) si se ameteca bine. Aceasta compozie se separa din ochi in 3 coli de celofan si se da forma unui salam care se pune la frigider pana a doua zi. Mod de servire Este un desert delicios, mai ales la cafeaua de dimineata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: