pofta buna

Prajitura Lepa Brena

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente si preparare
Blatul: 6 albusuri, 6 linguri zahar, 6 galbenusuri, 5 linguri faina, 1 lingura cacao, 1/2 praf copt stins. Se coace ca orice blat. Se raceste.
Crema 1: Se freaca pe abur 3 galbenusuri cu 100 gr. zahar pudra. Se raceste. Se freaca 100 gr. unt. Se adauga amestecul de galbenusuri si vanilie. Se intinde peste blat.
Crema 2: Se freaca 100 gr. unt cu 100gr. zahar pudra, 2 linguri cacao si esenta de rom. Se intinde peste crema 1
Crema 3: Se bat pe abur 3 albusuri cu 9 linguri de zahar pudra. Se intinde peste crema 2.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: