pofta buna

Prajitura de post Negresa

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
2 cani cu apa rece, 1 si ½ cana cu zahar, 1/2 cana cu ulei, 3 cani cu faina, 5 linguri cu orice fel de gem sau dulceata, stafide sau nuca, cacao dupa gust, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet, zahar pudra sau nuca de cocos

Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele cu grija sa nu se formeze cocoloase de faina. La sfarsit se adauga bicarbonatul. Se unge o tava mai inalta cu ulei , apoi se pudreaza cu faina si se adauga compozitia. Se coace la foc potrivit circa 30 de minute. Cat este calda se pudreaza cu zahar pudra sau nuca de cocos , dupa gust.
Atentie : se foloseste aceeasi cana pentru a doza bine cantitatile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: