pofta buna

Prajitura cu marmelada

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Margarina (175 g), zahar pudra (250 g), oua (2), faina (500 g), bicarbonat (1 lingurita), lapte (6 linguri), coaja de lamiie, zeama de lamiie, zahar vanilat (2 pachete), sare (1 virf de cutit).

Mod de preparare
Faina se freaca cu margarina. Se adauga celelalte elemente si se framinta un aluat care se da la rece 2-3 ore. Se imparte in jumatate si se intind intre doua foi. Prima foaie se aseaza in tava presarata cu faina si se unge cu un strat se marmelada acrisoara. Se aseza deasupra foaia a doua, se unge cu ou batut si se presara deasupra zaharul pudra. Se coace la foc potrivit 40-50 minute. Se taie calda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: