pofta buna

Prajitura cu branza si budinca de vanilie

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Blat: 17 de linguri de faina, 20 de linguri de zahar, 20 de linguri de lapte, 20 de linguri de ulei, 3 linguri de cacao, 2 oua, un praf de copt ( sau bicarbonat de amoniu alimentar) stins cu zeama de lamiie sau otet
Umplutura:1/2 kg. brinza de vaci, zahar dupa gust, coaja de lamiie sau de portocala Glazura: 2 plicuri de budinca de vanilie, 700 gr. Fanta

Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele pentru blat intr-un bol mare, si compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor la foc iute, iar dupa 10 minute se reduce focul la moderat. Se mai lasa la copt inca 10 minute. Dupa ce se raceste se amesteca brinza cu zahar si coaja de lamiie sau portocala dupa gust si se intinde peste blat. Glazura se obtine fierbind cele 2 budinci de vanilie in Fanta, iar in momentul in care se ingroasa se toarna in tava si se intinde cu un cutit lat.

Mod de servire
Se taie in romburi, pentru a fi mai aspectuoasa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: