pofta buna

Placinta din aluat frantuzesc cu spuma de zmeura, capsune sau fragi

Posted on: Noiembrie 8, 2008

Ingrediente
Spuma se prepara dupa reteta „Spuma de zmeura, fragi etc”.

Mod de preparare
Foile se coc separat. Spuma tare (un strat de 3-4 cm) se pune pe o foaie coapta. Foaia a doua se taie, pe masa, in patrate de 5/5 cm care, apoi, se asaza peste spuma in ordinea in care au fost taiate. Dupa aceea, placinta se taie in bucati, trecind cu cutitul in lungul si latul ei, pe urmele patratelor, ca sa se taie spuma si foaia de la baza. Se pudreaza cu zahar si vanilie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: